Namnsdag
Grattis!


Person hittad död i Torsby - polisen utreder mord: ”Känsligt läge just nu”

"

Person hittad död i Torsby - polisen utreder mord: ”Känsligt läge just nu”

 

Publicerad: 24 mars 2024 | 13:38

TORSBY-VÄRMLAND

En person har påträffats avliden i Torsby, vilket har resulterat i att polisen nu undersöker omständigheterna kring dödsfallet.

 

En förundersökning om mord har påbörjats, enligt Lars Hedelin, presstalesperson på polisregion Bergslagen.

 

Platsen har avspärrats och en teknisk undersökning är pågående. Utredningen är fortfarande i ett tidigt skede, vilket innebär att polisen för närvarande inte kan ge ytterligare information.

 

"Hela situationen är mycket känslig för utredningen," påpekar Lars Hedelin.

 

På frågan om områdets omfattning som har avspärrats vid golfbanan svarar Hedelin att det för tillfället är begränsat till själva brottsplatsen och dess närmaste omgivning, inklusive en fastighet vid golfbanan och parkeringsområdet.

 

Angående eventuellt frihetsberövade personer förklarar Lars Hedelin att ingen för närvarande är frihetsberövad i samband med utredningen.

 

Polisen uppmanar allmänheten att kontakta dem om de har gjort observationer som kan vara relevanta för utredningen och som avviker från det normala i området kring golfbanan i Torsby från fredag kväll till söndag morgon.

 

 Information kan lämnas till polisen via telefonnummer 114 14, där man ombeds ange "tips" för snabb kontakt med en operatör.


Skribent
 
0.jpg